L'EMPRESA
image01

Ceràmica Farreny és una empresa de Balaguer (Lleida) fundada l’any 1976 pels germans Jaume i Jesús Farreny, avalada per 36 anys d’experiència. Els dos germans provenien del sector, ja que tenien una altra empresa ceràmica situada a la carretera de Gerb. Després de vendre la seva part, van fundar Ceràmica Farreny SA, inaugurada el dia 4 d’abril de 1979 per les autoritats balaguerines.

La fàbrica va tenir un llarg procés de construcció, ja que era de nova planta, i es va construir amb la tecnologia puntera del moment, amb un forn innovador. Com que disposava d’una tecnologia capdavantera, va ser visitada per diverses empreses ceràmiques internacionals, entre d’altres, de països com Rússia, els Estats Units, Dubai, Cuba, Senegal, etc.

Sempre ha estat en la ubicació actual i, a través dels anys, s’ha anat reformant per ser competitiva al 100%. Com que la qualitat sempre n’ha estat l’objectiu, ha rebut el reconeixement del sector i, a través de l’esforç i del treball, s’ha consolidat com una de les empreses ceràmiques més importants de Catalunya.